keskiviikko 11. huhtikuuta 2007

Kutsu

Lataa vertaiskäynnin kutsu (pdf-tiedosto)

Sähköpostitse välitetyn kutsun saatteessa keskeisiä asioita:

Keväinen tervehdys kollegat!
Olette lämpimästi tervetulleita Kouvolaan 8.-9.5. kauan odotetulle vertaiskäynnille.

Keskustelemme vertaiskäyntiin liittyvistä asioista, mm. arviointityökalun käytöstä, ensi keskiviikon 18.4. kokouksessa, mutta tässä alustavasti tietoa Teille siitä, miten olimme ajatelleet vertaiskäynnin toteuttaa:

- kutsumme 5-6 osallistujaa kustakin verkostosta eli toteutamme käynnin pienimuotoisemmin kuin mitä viime keväänä
- esittelemme toimintaamme oheisen ohjelman mukaan pääpaino opettajien äänellä ja verkkoopetuskokemuksilla, vakiinnuttamiseen liittyviä sopimuskäytänteitämme unohtamatta
- tarkoituksena on myös käyttää viime keväänä hyödylliseksi osoittautunutta vertaisarviointityökalua arvioinnin apuna siten, että vierailijat tutustutetaan sen käyttöön tiistai-illan tervetulotilaisuudessa, jonka jälkeen he tekevät työkalun avulla muistiinpanoja varsinaisen vierailupäivän aikana, keskustelevat vaikkapa kotimatkalla tai muuten käynnin jälkeen käynnin annista ja laativat oman verkostonsa kesken yhteenvedon, jonka toimittavat meille ja josta me laadimme palauteyhteenvedon ja saatamme sen kaikille tiedoksi käynnin jälkeen (itse vierailupäivänä ei siis ole varattu keskustelulle yhtä paljon aikaa kuin mitä Seinäjoella oli).

Toivomme, että lähetätte kutsun sopiviksi katsomillenne vierailijoille omissa verkostoissanne. Ilmoittautuminen Marian sähköpostissa viestittämällä tavalla.

Ei kommentteja: